Friday, August 09, 2013

TCS IT Wiz 2013 UAE Prelims

1.What in the world of computers was initially designed to prevent phosphor burn-in on CRT and plasma computer monitors?
Ans:Screen Saver
2.What do you call a person who spends a great deal of his time on computers ?
Ans:Mouse Potato
3.What is this called?

Ans:Blue Screen of Death
4.Which was the most used term on the internet in 2012?
Ans:Hashtag ( # )
5.Who are they ?

Ans:MS Office Assistants 
6.Identify her ?

Ans:Virgina Rometty 
7.Which company provided solutions for the New York Half marathon ?
Ans:TCS
8.Who was the Times Person of the Year for the year 2006 ?
Ans:You ( Reference to the millions of people contributing to the internet)
9.Identify the logo ?

Ans:Dropbox
10.Which term is used to describe a computer security expert who uses hacking with ethical intentions like improving security of workstations ?
Ans:White Hat Hacker
11.Identify

Ans:Angry Birds - Star Wars

0 Comments:

Post a Comment